miércoles, 5 de enero de 2011

Bon any i bones prohibicions...

Ara que ja ha començat un altre any, les lleis comencen a ser aplicades... com tots sabeu, a estat apllicada la llei anti- tabac. Per molta gent segur que es una bona noticia, pero pels que som fumadors i pels hostelers no tant...
Trobo perfecte que no es pugui fumar als hospital (es de logica, que un pobre pacient estigui estirat a una camilla amb oxigen i tingui algu fuman al costat), que no es pugui fumar a les escoles per protegir els nens, els lloc publics com el bus, el tren... perque son llocs realment petits i seria molt agoviant. Pero que no es pugui fumar als bars, pub, dicoteques...? La gent si va aquests locals es per poder passar una bona estona amb amics i desconctar una mica de l' activitat diaria... Tambe penso que la gran majoria de gent que va aquests locals ja son majors d' edat, o ja tenen us de la seva conciencia, aixi que podrien ser ells si decideixen fumar o no fumar.

Per altre banda, crec que cada propietari d'un bar, restaurant, discoteca... hauria de poder decidir si AL SEU NEGOCI es permet o no fumar, JA QUE ES ELL QUI PAGA ELS IMPOSTOS. Mes que res, perque molts propietaris es van gastar molts diners en acondicionar els locals per tenir espai pels fumadors.

Tambe cal parlar dels fumadors pasius, (una gran excusa pel govern, per justificar-se de la nova llei) ja em direu que si el teu marit fuma i tu no, el faras fora de casa? Deixaras de passejar pels carrers mes transitats per evitar no respirar la contaminacio? QUE QUEDI CLAR, QUE ESTIC A FAVOR DELS QUE NO FUMEN, QUE ELS RESPECTO, NOMES M' ESTIC QUEIXANT DEL GOVERN.

Tambe cal dir, que es mes gran l' ingres de diners pels impostos del tabac que les despeses que te el govern en curar malalties que provoca.

El que no m' agrada gens, es que el govern a imposat la llei per no ser menys que la resta d' Europa, que no ha pensat en la democracia i que no els ha importat les inversions dels empresaris en la primera llei.
Haurien d' haver sigut mes flexibles i que cada propietari pugues triar si es fuma o no al seu local, i que cada client pogues triar a on vol anar; si fumador o no.

      

1 comentario:

  1. Mrietaa!!! estic molt d'acord amb el que dius, que els propietaris dels locals haurien de ser els qui decideixen que fer-ne amb ells, totalment d'acord.
    D'altra banda intento veure les cares positives d'aquesta nova llei; prou pudor de tabac a la roba, prou plorera d'ulls a les discoteques per l'excés de fum i obiavemnt i potser la més positiva per la meva salut, fumaré menys!! jijiji

    Bons reis guapi!!!

    ResponderEliminar